Thursday, December 31, 2009

24 hours ....

Now she not in good mood...as usual need sometime for her to calm down...
geeeshh...i really2 hate this part...
cause it's like a perfect pain....

anyway she ask me to do something else within this 24 hours..
at first i cant think anything...then...
Deedat..ya...that was on my mind XD
now watching and study his lecture ^^

Wednesday, December 30, 2009

A plain wednesday

plain....too plain...
after subuh..i direct on9 and start my work..
then my sis went home with her family heading back to bukit jalil
really2 miss her(dunno why =p)
talk 2 my dad about the "thing"
dad said tomorrow we going to discuss about it
maybe going to UKM tomorrow..ask for Arep help with my big problem now..
afternoon went the bank and withdraw some cash..(damn forgot bring cheque)==
figure out she have a facebook ==

and at night we have this arguement? IDK what to call it so...maybe misunderstanding?

Tuesday, December 22, 2009

back for blogging

hahahahha....yerp im back..
wah lama gile x tulis apa2 kat blog ni...
anyway sebab cuti semester macam busy ngan kerja


x ada apa nak cerita
owh salam maal hijrah(tau terlambat ucap nak ucap gak ngee)

Monday, November 16, 2009

5th day.

isnin....yes!..means...esok aku balik umah yay!!!!!!!!!
x sabar gile...dok perantauan ni mmg best tp umah tetap plng best hahahha
packing dah siap 90%..selebihnya tinggal nak pack modem and hub..
hiaya bil internet x byr lg...erm..bayar kat umah je la nnt..hehehe
...erm..
well...deal dah call off...x perlu tunggu ari khamis
weeeeeeee
sgt gumbira..first time call dia =p

Sunday, November 15, 2009

4th day..

well...nothing much happen today...
just wondering cabal is a game or consider as work?
well x sabar nak tunggu ari selasa dan khamis...
kadang2 kite ni wish masa cepat la berlalu...
kadang2 wish biar la lambat berlalu...
well..manusia x pernah puas kan?
well...masuk kerja kejap td....
jumpa kawan2 lama...
borak2 je...
sangat gembira sbb dlm hari ni 2 perfect helm dpt craft weeeeeeee
owh....ari ni tgk video kat youtube...ahmad deedat vs dr.annish surrosh
pasal "adakah jesus tuhan?"
sgt best!!!

sesungguhnya solatku,ibadatku,hidupku dan matiku hanya kerana ALLAH.

Saturday, November 14, 2009

3rd day...

sleep early last nite at 2 am again...

wake up for subuh then berangan2 kejap...hahaha...6 am open my lappy and play cabal for 2 hours ONLY...

and i dunno what got into me im listening haru-haru now =="...
9.30 im watching sponge bob....then skang rasa nak tidow blk...hahaha..

owh ho..bangun tido kol 1.00 pm dah tadi...haiya lama gak tido ==
bangun2 je zohor and trus ajak kawan aku makan kat uncle bob..
blk2 umah dah kol 2.30 means lg 33 minit nak asar...
nak men game tapi dah guna 2 jam yg diperuntukkan ....-_-"
(tibe rasa best plak buat post camni save2 x yah post dulu muahahaha)

okes baru balik dari umah somad,amik cerita surrogates..
tadi baru pas tgk cerita international...
and ada satu dialog dia yg best
"sometimes we have to make a decision,cross the bridge or burn the bridge down"
azan maghrib dah berkumandang baik bersiap untuk jumpa "KEKASIH"

malam lepas isyak kuar pergi beli roti(dinner)..damn x ada tuna!!!!! =="
then pergi umah somad lagi amik movie..kali ni cerita TAKEN
best gak cerita ni..pasal ayah selamatkan anak pompuan nyer..sweet gak la.


p/s:erm...ym status kire contact ke x ek?...wondering2 hahaha

Friday, November 13, 2009

2nd day

well....x leh tipu...yes im missing sum1..hahaha...

anyway...still continue mcm biasa...tido awal semalam...pukul 2 dah tido.hahahaha

baru balik sembahyang jumaat time post natang ni...x tau nak wat apa lg...

nak men game still ada 1 jam 45 minit lg masa...hehehe guna 15 minit untuk main cabal craft barang kejap td..

kejap lagi maybe nak pergi makan kat uncle bob(restoran yg mmg buat makanan semenanjung).hehehe

owh semalam...chat ngan timah dan kiteorg pergi tutor saja2 lepak sana....tutor dah x sama macam mula2 aku masuk dulu...sedar x sedar dah 7 tahun dah sembang maya kat tutor 2..hahaha..

harap2 kawan2 aku ada la movie baru utk di tonton...huaaaaaaaaaaaaaaaa

owh ni add some more new info that happen today...a great one hahaha...well someone message me when she suppose not to...hahahahha..wink2....erm...consider the term and regulations i think i win this time XD

p/s:x sabar gile nak balik umah weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Thursday, November 12, 2009

first day.......

first day...ok je...

...hahaha....plan to watch lots of movie so time just can fly by...

okay...dah bangun awal...but figure out x ada karen!!!!!!!!!

so tido and tido sampai pkl 11...housemate aku yg jarang balik
pown dah blk..dia blk je ada karen...

bangun2....mandi...bukak laptop check email.....then nak bukak FB
hahaha forgot dah delete semalam XD

Play cabal online for 1 hours...chit chat with guildmate
miss them alot..

dalam hati wish hari ni berlalu ngan cepat je ahaks..


overall=OKAY for first day ^^v

Wednesday, November 11, 2009

NO more facebook ^^

well...maybe im spending too much time on facebook...time to move on...

^^

6 hours of study...

for some people...6 hours of study maybe is normal for them...but for me...is like one in a lifetime...


this is because tomorrow is a bloody hell hard paper...

tension gile malam ni...

x pe...esok pagi lepas exam nak enjoy puas2....wakakakkaka

ingat x nak tidow....tp tkt blank plak esok pagi(sebab pernah kene dulu kat skola masa add math trus fail kene panggil ngan cikgu ==)

Monday, November 9, 2009

The Nostalgic Bed




well.....miss this bed so much!!!!!!!!!!......one of my precious memory in TIKL...

NEW IC =="





heh....well...b4 this guna IC sementara je..skang baru dapat IC baru weeeeee...XD

so jom kite tgk perbezaan IC lama ngan baru aku...hahahaha konfem byk gile beza wooo

Sunday, November 8, 2009

==:

sunday....suppose be full of pc games today..heh...i only online cabal for awhile craft some item and log off not even 10 mins....

well...read some notes..(rasa x masuk apa pown)

dok dpn lappy dan mula surf...surf sana surf sini...then...

found out something....hell i hate it...makes me feel like...... im fighting with a hero in a movie while im a crook..=="....

well....dont give up rite? hahahaha...

better make things can make me smile cause tomorrow final =x

Saturday, November 7, 2009

wow...study!

hahahaha....jarang aku study....tp...kali ni kene study kuat skit...sbb paper tuff..


even study hard camne pown still ada masa on9 ^^ XD


hari ni aku bawak wan dari kampung AB bawak dtg lepak umah kiteorg weeeeeeeeeeee

MY sweetheart muax!!!





huhuhuhu....ni lah awek kesayangan ku yg x kan aku tinggalkan...sgt cun...

x sabar nak blk luang masa ngan dia weeeeeeeeeeeeeee

Friday, November 6, 2009

cant wait to get back home...

today 6 november

hell i cant wait to get back-



my cousins and friends all waiting for us to have fun weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

well is not easy to be grown up...more responsible and more problem to think of..

i wish i stay teenager forever where problem is fun...

well better read some notes now...

next task sedimentology(study of sedimentary rocks)

i wonder why i take geology anyway

Just Me




hahahaha...mcm kelakar plak tgk muke aku masa kecik2...^^

Wednesday, November 4, 2009

dota dota dan dota

nak tunggu exam math punya la lambat gile ari jumaat ni....


apa lagi dota dota dan dota lg.....tido....kejap...

tgk cerita...nak study mmg x ada mood sbb kite kalo nak study mmg kene set diri untuk trime ilmu tue huhuhu...

owh....ada 1 lg petua x nak lupa apa kite belajar...

petuanya....apa yg kite belajar hari ini hendaklah diulang dalam masa 48 jam....

selamat mencuba..^^

Tuesday, November 3, 2009

Exam....

ok....2.11.2009

camne ek...tido awal smlm...kul 11 dah tidow...

bangun pagi ari ni kol 10.30 XD<<<,gile lama tidow x tau napa jarang skali berlaku

mcm terkejut.(GILA!!!DAH PUKOL 10.30 AKU X STUDY APA LG)take note study and baca amat berbeza...smlm sblm tido baca2 je so x kire study..

so siap2..mandi2 sume...exam start kol 3...tp pergi awal le..kang jd masalah len camne lak kan...housemate aku dah blah awal sbb nak anta kerja...

pergi beli brng2 exam dulu...warna espcially sbb warna yg ada dah rosak sbb kene ujan aiyaaaaaaaa tension seh...

pastu....lepak lab ngna budak2 bincang2 kacau2 diaorg study skit....

time exam...fuh...leh tahan soalan nyer...tp jawab gak le...prinsip jgn tinggal tmpt kosong wakkaakakakkaa

harap2 dapat 4 flat untuk subjek ni

Sunday, November 1, 2009

ohho

huh....ari nie...tibe2 nak makan KFC...

tgk wallet(baru cari sbnrnyer sbb x tau camne leh ilang wakakka)x ada duit dah...uik cpt lak minggu ni pakai duit...erm..

aku tny housemate aku jom pg makan KFC..diaorang ckap malas la...tp aku tau sbb diaorang pown tgh pokai ni...so aku pown cakap aku belanja laa

apa lg kiteorg pown gerak le...aku pg mesin ATM kat IP ni...aik...x lhe pakai lak...aku suwo kawan aku pg KFC tp diaorg cakap x pe pg print slip exam dulu...aku cakap nnt jumpa KFC aku pg bank kat luar

blk amik motor trus pg amik duit kat luar...sampai je makan KFC..weeeeeee hajat termakbul amin....kui3

dalam KFC kat IP ni lka kene pandai pilih...ada cashier dia yg x best gile...kiteorg pg kat cashier yg kakak adawiyah sbb dia dah biasa ngan kiteorg...hahahhaa

time makan lak ada dua amoy dok sblh meja kiteorg makan guna sude and garfu..gile plik...pastu usha2 kiteorg plak....wal hal amoy 2 yg plik makan guna sude and garfu dah tentu makan ayam mesti le pakai tgn apa le mahluk2 2...

mlm baca note skit pastu rasa ngantuk gile....x ada la stay up mlm ni men game...nak men game pown mood x ada....mata berat je ni....

adios

huargh!

AHAD.......means esok final exam...nsb bek paper ok


kalo hard paper tumbang gua wooo...x tido lg mlm ni...lepas je chat smlm dlm kol 3 pagi ++ trus men dota...men dua round sampai subuh...blk umah solat kejap then continue...

tp truk woo men.....kalah kaw2...sume x perform....ntah le...sucks gile...

blk umah malas nak tido...x ada la penat sgt...mata sakit skit je...

research on cahaya x ada penambahan info pown.....erm...better prepare things for exam...

Saturday, October 31, 2009

what a game

hahahha.....pagi td...dlm kol 3. pagi...team aku ada lawan ngan 1 team dota...sengit abis....dkt 2 jam baru abis...tp in the end team aku menang gak weeeeeeeeeeeee

Friday, October 30, 2009

10 things i love about me ^^

well....let's see what 10 things i love about me.

1.muslim.....weeeeeeeeeeeee
2.boy....hell yeah XD
3.gifted with superb brain(only me and some people realize it thanks ALLAH)
4.tall(not VERY i just mean tall only)
5.Dark skin colour( make me feel like a real man)
6.my name MUHAMAD AZIZULHAKIM BIN MOHAMAD AZIZAN(dunno why but i just love it XD)
7.i can stay awake for like 3-4 days without sleep =p
8.Love all my bodyparts cause it was combination between my mom and dad
9.i dont spent much....
10.because I am ME

happy birthday akem....

yay...dah 20 thn..x sangka masih muda and bertenaga lg....first skali syukur ke hadrat Ilahi kerana masih hidup tika saat ini..and thanks for my mom and dad sbb dah jaga akem sehingga besar panjang camni...heeee...kalo x ada mama and ayah x tau la camne idup akem ni....owh....ada sorang kawan aku suwo beli kek...arrrrrr.....tgk la camne...coklat je kot...ngeeeeeee....

Thursday, October 29, 2009

dinner yg tragis




ini lah makan malam pakcik....sob3...makan je la apa yg ada ek...wuwuwuwu

Wednesday, October 28, 2009

Ferrari 360 and 355 kereta idaman ku ^^




Ferrari 360 lawa giler seh

some pic of ums building ^^







Tuesday, October 27, 2009

27.october.2009

erm...skang petang...kol 5.54..kejap lg msk la maghrib...sempat lg post sblm pegi mandi ni huhuhu..

so...smlm aku call ayah aku...saja2 tny khabar...borak2 skit..itu ini....

men dota 1 round td...menang...men ngan org mana ntah...random team je...mlm nnt baru men ngna team sndr kowt...exam dah dkt tp still men game...hehehhee

sbb next week cuma exam photogeology...ho cerita skit pasal photogeology ni...bidang dimana geologist cuma tgk dari peta and buat andaian sendiri dari peta 2 la..... subjek ni consider light la nak compare ngan geochemical lg 2 next week lg....pastu cuma ada math asas jumaat minggu dpn...

ntah le...ari ni sume ok je kowt... mlm nnt akan jd jaga sampai subuh wakakakka...

ok chow...

Sunday, October 25, 2009

sunday night plan...


lepas semabahyang isyak aku dan team2 semalam akan DOTA sampai pagi lagi...tapi subuh cannot miss ma...game2 gak...sembahyang2.....

mlm ni arap2 straight win lg...hahahaha

need luck from certain ppl i think =p

Straight Win

hohohoho...x sia2 x tidur mlm....semalam dari kol 12.30 pagi sampai 7 pagi wakakakka...

pakai hero apa pown menang....smlm team aku aku,harun,somad,jemz gan mike...owning babe..


Malam ni men lg kalo x ada benda menarik dari dota nak wat ngeeeeeeeeeeeee

Saturday, October 24, 2009

The Future Geologist ^^




Name:ZeroCool a.k.a Pendekar Angkasa
Age:20
Sex:Male
Course:Geology
Moto:Mest With The Best Die Like The Rest,Knowledge Speak Wisdom Listen.

menghairankan....

apa yg menghairankan....ok maybe x hairan sgt...cuma mcm aku terkesima..x sangka member2 yg aku kenal dulu mcm dah berubah jd matang and baik...hahahaha...

dua contoh yg clear aku nampak...sorang kawan aku ni...dulu kaki pompuan...nak pompuan seksi and hot2 je wat awek...tp skang ni... dah x pandang sume 2...dia kenal ada sorang muslimah dari penang ni..


sorang lg kawan aku...sama geng gak sume ni...sama kes seperti diatas...skang tgh serabut sbb muslimah yg dia usha selama setahun ni khabarnya parents budak 2 dah carikan laki untuk dia...so kawan aku ni x tau nak wat camne...yerla still study...x kan nak pg ambush lak kan....lg pown dia mmg nak kahwin je...gurl 2 pown bukan jenis yg cple....aku sbg kawan pown bg la nasihat....Wan...girl bek zaman skang ko nak carik mana....kalo bek pown lom tentu ko ske..so kebarangkalian dah makin rendah....aku pown nasihat le supaya dia explain kat gurl 2 camne perasaan dia and apa planning nyer..

semoga berjaya la wan and akmal.....tension gak semakin meningkat dewasa ni...hahahahaha

Friday, October 23, 2009

nothing-_-

jumaat.....kelas ada sbnrnye tp aku assume x ada....(sbb last day lepas ni study week)


FINAL nak dkt tp ati ni rasa dah sampai kat umah dah....


nothing happen today..as i say...tp semalam ada la...semalam sgt best

game cabal yg aku men...aku dah berjaya craft proof untuk helm(ramai x kan faham ni melainkan korang main cabal online)weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

owh.....rasanya sume dah kembali normal.....okay maybe im the one worried too much...

baca manga(bleach)....ichigo dah kene tangkap ngan espada no.1...nasib baik la captain kuchiki byakuya dengan zaraki kenpachi datang selamatkan...wakakka..aku admire gile zaraki kenpachi(dia ni kuat nak mampos tp dlm komik je la)

mlm ni x ada plan len selain dota2....

ESOK ARI SABTU=X PERLU TIDO MLM LG OVERTIME

couting the d-days

attention!!!

plz be inform that final exam will begin 2th november 2009 for geology program and will end on 17th november 2009...

Study smart


just smile b4 the exam and everything will be ok...

Thursday, October 22, 2009

Small =p to Big







okes...mari kite tgk apa bakal buat esok..ermmm

apa ek...kite sentiasa plan nak wat sumthing kan???so ni ha list apa aku mo wat esok..
pagi2

1.konfem le housemate ku yg kejutkan bgn subuh hehehehe(dah tidow kol 3-4 mana mau)eh tapi aku kejut diaorg dulu taw..
2.cadang nak ke pantai...tp x ada plak org ke pantai pagi2...so bek landing blakang kat tilam yg empuk ho3
3.merasa mahu puasa sunat....akan dibawa ke meja mesyuarat kejap lg(tkt ada open house)
4.petang ada lab...tp hajat dihati mahu "menuang"...dulu skola pown bukan full attendance XD..
5.so sbb tuang lab mesti la sedia aktivit berfaedah skit supaya x rasa bersalah sgt ponteng kelas kan...so rasa nak jungle tracking...kat dlm U je...tp hutan dia leh thn tebal...sabah la katakan....(latihan sbb nnt ada geology sport day)weeeeeeeeeee.

Wednesday, October 21, 2009

che's sweet home

aku amar gumbira melihat kartoon ni weeeeeeeeeeeeeeeeeee

HIDUP CHE!!! video

rabu yg pack...

okes...mari kite tgk napa call rabu yg pack...

sepatutnya camni...pg kelas kimia...wat quiz balik dan berehat sampai mlm...tp... ini plak yg jd...

1.kelas kimia dan buat quiz(expected)
2.sarapan pagi ngan dak2 course(unexpected)
3.10.30 pagi ada kelas sedimentologi(wow lg x dijangka)
4.kene jumpa kak Qmang =="...jumpa untuk cek report geokimia(fuh mmg x sangka)
5.owh ye..masa kelas 10.30 prof felix cakap nak sambung lg kol 2.00(gila!!!!!)
6.sampai umah kol 4.30....ingat relax..tada!!! ada field work.. pkl 5....solat asar then cabut ke location...
7.5.00 sampai 6.00 buat kerja lapangan...sedimentologi lg....tau je dah azan maghrib
8.solat maghrib kat umah...maybe lg bz sbb ada chance kawan ajak lawan dota XD

cuba

kadang2...bile benda mcm x btol...so kite pown cuba btolkan...tanpa kite tau cara kite buat 2 btol or x....

well...better try something kan?org kata...benda x kan berubah kalo kite sndr x ubah..
dah pandai wat silap pandai la minx maaf org kata...

pandai makan pandai basuh pinggan.....rekaan semata2...

kadang kite wat org x ske kat kite tanpa kite perasan pown...manusia..buat silap.....


malas gile nak tidow rasa nyer

mlm selasa,,,pagi rabu..

erm...x wat apa2...x ada apa benda hebat berlaku pown ari ni...x ada meteor besar jatuh...x ada berita yg dasat2...


mlm=men dota dota dota dota...owh baru pasan aku dah x leh baca blog kawan aku..adoi

pagi=ada quiz kimia...kimia.=="...x pe la..jawab je la apa tau...

p/s;(mooood nak blk)weeeeeeeeeeeeeeeee

Tuesday, October 20, 2009

@@

aku rasa
...aku x pandai nak menaip...sbb 2 aku lg ske call dari sms...
sbb aku taw...kalo kite menaip...konfem mesej yg kite nak sampaikan bukan 100% dia dapat...misunderstanding....sbb apa...


text x ada tone..

selasa yg..............

erm...apa je wat ari ni...

pagi:....x pegi kuliah(siap pesan kat housemate jgn kejutkan).btol kan tiub motor...haiz makan masa gak ni....housemate sume x ada time ni =="

petang:dota2......baru le pendekar2 balik

mlm:ntah la...dota lg je kowt....

Monday, October 19, 2009

phew..what a monday...

wow...isnin...sgt best....exam ari ni..petrology...tough subject...simple...cume marking straight gile.....erm...apa lg jd ari ni..selain dari aku tidor masa exam..hehehe habit 2 tido time exam...even spm pown XD...ari ni blk dari exam aku ngan member aku tommy ingat nak pergi open house prof amran..namun...tayar motor pecah lak....pastu hujan lebat...tayar pancit+hujan lebat=budak yg tabah XD... sampai je umah budak2 housemate dah gelak2...haiz...


pastu...hajat termakbul....kejap....dan pedih =="...maybe aku ni noob sgt nak handle bnd plik mcm 2...

mlm ni makan kfc la lg kowt...apa je la menu yg ada....wakakakka..adios...

blew it....

adoi.......ske sum1....and org kite ske 2 tau kite ske dia....itu dah cukup dahsyat...





esok exam.....and im not smilling...bad2...better watch cartoon get my mood back...hope so...

Sunday, October 18, 2009

sunday morning =x

wake up earlier today compare to yesterday...hehehehe...just realize tomorrow final for petrology oh noooooooooooo!!!..why student needs exam?
petang nnt ingat nak ajak housemate pergi mandi pantai dan malam makan KFC...hohoho.
uh...must remind myself to call my parents and inform them i have exam tomorrow...
dalam hati x sabar nak blk umah...lama gile nak tunggun 17.november...huargh!

^^

hurm....bile sumthing jd kat diri aku...aku akan teringat apa yg org pernah cakap kat aku...so...hari ni...or lebih tpt mlm ni jd sumthing...agak buang masa menunggu...tp...berbaloi XD...even just a few mins gumbira jer...wakakkakaaka...i smile like i never smile b4...anyway...i got the feeling it will end up with tears of disappoinment......=x

Saturday, October 17, 2009

memory in tikl

ini ada sikit video kat TIKL...best giler!!!! dorm ni adalah dorm terbaik pernah aku duduk...and kalo korang nak tau dorm ni dorm TERBERSIH DAN TERCERIA DLM KL!!


video

another boring saturday for me

erm.....ari ni apa je jd ek....x byk...sbb....tidow lmbt mlm td..men game je...=="
nasib baik housemate kejut subuh kalo x abis la.....then bangun dah pkl 12 tgh ari.....trus semayang zohor...pastu kawan ajak makan McD....so pg la makan sbb duit dlm poket pown cukup nak makan fast food ari2 weeee...berkat berjimat ^^...x ada plan sgt ptg maybe nak pg mandi pantai...tgk le camne...skang mood DOta je...=p,,,arap2 mlm nnt lebih besst dari ptg ni

O.o

Friday, October 16, 2009

btol2 tepat pada masa nyer ==

erm.....kekadang kalo sume benda berlaku tepat pada masanya pown x best gak....hahahaha...btol org cakap...benda best slalu rasa cepat je...tau2 dah sampai masa.....ahaks....mlm ni sorang lg la aku..haiz...T.T

weeee

Hari ni agak best....best kerana sbb2 terjadi perkara2 berikut:
1.hari ini hari jumaat =p
2.kelas sedimentologi prof buat tayangan video
3.kelas math...assignment kene reject wakakakka
4.ada HARI TERBUKA UMS(makan byk giler!!!)
5.field work sedimentologi ^^

fuh....so benda yg nak di ulas cuma pasal field work sedimentologi ari ni....
sedimentologi is study about sedimen rocks...hhuhuhuhuhu...maybe ramai x tau(kalo amik
geology korang tau la nnt).kiteorg pg field dan belajar buat LOG yg digelar LITOLOG...benda ni agak penting dlm sedimentologi sbb kite mcm mencirikan batu sedimen 2...dan proses dia memerlukan ketekunan dan ketahnan terhadap panas matahari muahahahha....sgt best....maybe nnt thesis final year aku nak buat sedimentologi fasis..and korang sume perlu tahu sume petroleum dan gas yg digali adalah dari batuan sedimen XD....weeeeeeeeeee

happy birthday ayah!!!

selamat hari jadi kepada ayahku yg bernama MOMAHAD AZIZAN MOHAMAD YUSOF.ayah aku ske short form kan nama dia kepada MAMY that stands for(see for ur self le)...age doesnt matter!!!..weeeeeeeeeeeeeee....wish u all the good things ^^

welcome xellakem!!

hahahaha..welcome xellakem...welcome aboard to ur satellite diary...what i like about this is no one will know about my bad hand writting XD...