Saturday, October 31, 2009

what a game

hahahha.....pagi td...dlm kol 3. pagi...team aku ada lawan ngan 1 team dota...sengit abis....dkt 2 jam baru abis...tp in the end team aku menang gak weeeeeeeeeeeee

Friday, October 30, 2009

10 things i love about me ^^

well....let's see what 10 things i love about me.

1.muslim.....weeeeeeeeeeeee
2.boy....hell yeah XD
3.gifted with superb brain(only me and some people realize it thanks ALLAH)
4.tall(not VERY i just mean tall only)
5.Dark skin colour( make me feel like a real man)
6.my name MUHAMAD AZIZULHAKIM BIN MOHAMAD AZIZAN(dunno why but i just love it XD)
7.i can stay awake for like 3-4 days without sleep =p
8.Love all my bodyparts cause it was combination between my mom and dad
9.i dont spent much....
10.because I am ME

happy birthday akem....

yay...dah 20 thn..x sangka masih muda and bertenaga lg....first skali syukur ke hadrat Ilahi kerana masih hidup tika saat ini..and thanks for my mom and dad sbb dah jaga akem sehingga besar panjang camni...heeee...kalo x ada mama and ayah x tau la camne idup akem ni....owh....ada sorang kawan aku suwo beli kek...arrrrrr.....tgk la camne...coklat je kot...ngeeeeeee....

Thursday, October 29, 2009

dinner yg tragis




ini lah makan malam pakcik....sob3...makan je la apa yg ada ek...wuwuwuwu

Wednesday, October 28, 2009

Ferrari 360 and 355 kereta idaman ku ^^




Ferrari 360 lawa giler seh

some pic of ums building ^^







Tuesday, October 27, 2009

27.october.2009

erm...skang petang...kol 5.54..kejap lg msk la maghrib...sempat lg post sblm pegi mandi ni huhuhu..

so...smlm aku call ayah aku...saja2 tny khabar...borak2 skit..itu ini....

men dota 1 round td...menang...men ngan org mana ntah...random team je...mlm nnt baru men ngna team sndr kowt...exam dah dkt tp still men game...hehehhee

sbb next week cuma exam photogeology...ho cerita skit pasal photogeology ni...bidang dimana geologist cuma tgk dari peta and buat andaian sendiri dari peta 2 la..... subjek ni consider light la nak compare ngan geochemical lg 2 next week lg....pastu cuma ada math asas jumaat minggu dpn...

ntah le...ari ni sume ok je kowt... mlm nnt akan jd jaga sampai subuh wakakakka...

ok chow...

Sunday, October 25, 2009

sunday night plan...


lepas semabahyang isyak aku dan team2 semalam akan DOTA sampai pagi lagi...tapi subuh cannot miss ma...game2 gak...sembahyang2.....

mlm ni arap2 straight win lg...hahahaha

need luck from certain ppl i think =p

Straight Win

hohohoho...x sia2 x tidur mlm....semalam dari kol 12.30 pagi sampai 7 pagi wakakakka...

pakai hero apa pown menang....smlm team aku aku,harun,somad,jemz gan mike...owning babe..


Malam ni men lg kalo x ada benda menarik dari dota nak wat ngeeeeeeeeeeeee

Saturday, October 24, 2009

The Future Geologist ^^




Name:ZeroCool a.k.a Pendekar Angkasa
Age:20
Sex:Male
Course:Geology
Moto:Mest With The Best Die Like The Rest,Knowledge Speak Wisdom Listen.

menghairankan....

apa yg menghairankan....ok maybe x hairan sgt...cuma mcm aku terkesima..x sangka member2 yg aku kenal dulu mcm dah berubah jd matang and baik...hahahaha...

dua contoh yg clear aku nampak...sorang kawan aku ni...dulu kaki pompuan...nak pompuan seksi and hot2 je wat awek...tp skang ni... dah x pandang sume 2...dia kenal ada sorang muslimah dari penang ni..


sorang lg kawan aku...sama geng gak sume ni...sama kes seperti diatas...skang tgh serabut sbb muslimah yg dia usha selama setahun ni khabarnya parents budak 2 dah carikan laki untuk dia...so kawan aku ni x tau nak wat camne...yerla still study...x kan nak pg ambush lak kan....lg pown dia mmg nak kahwin je...gurl 2 pown bukan jenis yg cple....aku sbg kawan pown bg la nasihat....Wan...girl bek zaman skang ko nak carik mana....kalo bek pown lom tentu ko ske..so kebarangkalian dah makin rendah....aku pown nasihat le supaya dia explain kat gurl 2 camne perasaan dia and apa planning nyer..

semoga berjaya la wan and akmal.....tension gak semakin meningkat dewasa ni...hahahahaha

Friday, October 23, 2009

nothing-_-

jumaat.....kelas ada sbnrnye tp aku assume x ada....(sbb last day lepas ni study week)


FINAL nak dkt tp ati ni rasa dah sampai kat umah dah....


nothing happen today..as i say...tp semalam ada la...semalam sgt best

game cabal yg aku men...aku dah berjaya craft proof untuk helm(ramai x kan faham ni melainkan korang main cabal online)weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

owh.....rasanya sume dah kembali normal.....okay maybe im the one worried too much...

baca manga(bleach)....ichigo dah kene tangkap ngan espada no.1...nasib baik la captain kuchiki byakuya dengan zaraki kenpachi datang selamatkan...wakakka..aku admire gile zaraki kenpachi(dia ni kuat nak mampos tp dlm komik je la)

mlm ni x ada plan len selain dota2....

ESOK ARI SABTU=X PERLU TIDO MLM LG OVERTIME

couting the d-days

attention!!!

plz be inform that final exam will begin 2th november 2009 for geology program and will end on 17th november 2009...

Study smart


just smile b4 the exam and everything will be ok...

Thursday, October 22, 2009

Small =p to Big







okes...mari kite tgk apa bakal buat esok..ermmm

apa ek...kite sentiasa plan nak wat sumthing kan???so ni ha list apa aku mo wat esok..
pagi2

1.konfem le housemate ku yg kejutkan bgn subuh hehehehe(dah tidow kol 3-4 mana mau)eh tapi aku kejut diaorg dulu taw..
2.cadang nak ke pantai...tp x ada plak org ke pantai pagi2...so bek landing blakang kat tilam yg empuk ho3
3.merasa mahu puasa sunat....akan dibawa ke meja mesyuarat kejap lg(tkt ada open house)
4.petang ada lab...tp hajat dihati mahu "menuang"...dulu skola pown bukan full attendance XD..
5.so sbb tuang lab mesti la sedia aktivit berfaedah skit supaya x rasa bersalah sgt ponteng kelas kan...so rasa nak jungle tracking...kat dlm U je...tp hutan dia leh thn tebal...sabah la katakan....(latihan sbb nnt ada geology sport day)weeeeeeeeeee.

Wednesday, October 21, 2009

che's sweet home

aku amar gumbira melihat kartoon ni weeeeeeeeeeeeeeeeeee

HIDUP CHE!!! video

rabu yg pack...

okes...mari kite tgk napa call rabu yg pack...

sepatutnya camni...pg kelas kimia...wat quiz balik dan berehat sampai mlm...tp... ini plak yg jd...

1.kelas kimia dan buat quiz(expected)
2.sarapan pagi ngan dak2 course(unexpected)
3.10.30 pagi ada kelas sedimentologi(wow lg x dijangka)
4.kene jumpa kak Qmang =="...jumpa untuk cek report geokimia(fuh mmg x sangka)
5.owh ye..masa kelas 10.30 prof felix cakap nak sambung lg kol 2.00(gila!!!!!)
6.sampai umah kol 4.30....ingat relax..tada!!! ada field work.. pkl 5....solat asar then cabut ke location...
7.5.00 sampai 6.00 buat kerja lapangan...sedimentologi lg....tau je dah azan maghrib
8.solat maghrib kat umah...maybe lg bz sbb ada chance kawan ajak lawan dota XD

cuba

kadang2...bile benda mcm x btol...so kite pown cuba btolkan...tanpa kite tau cara kite buat 2 btol or x....

well...better try something kan?org kata...benda x kan berubah kalo kite sndr x ubah..
dah pandai wat silap pandai la minx maaf org kata...

pandai makan pandai basuh pinggan.....rekaan semata2...

kadang kite wat org x ske kat kite tanpa kite perasan pown...manusia..buat silap.....


malas gile nak tidow rasa nyer

mlm selasa,,,pagi rabu..

erm...x wat apa2...x ada apa benda hebat berlaku pown ari ni...x ada meteor besar jatuh...x ada berita yg dasat2...


mlm=men dota dota dota dota...owh baru pasan aku dah x leh baca blog kawan aku..adoi

pagi=ada quiz kimia...kimia.=="...x pe la..jawab je la apa tau...

p/s;(mooood nak blk)weeeeeeeeeeeeeeeee

Tuesday, October 20, 2009

@@

aku rasa
...aku x pandai nak menaip...sbb 2 aku lg ske call dari sms...
sbb aku taw...kalo kite menaip...konfem mesej yg kite nak sampaikan bukan 100% dia dapat...misunderstanding....sbb apa...


text x ada tone..

selasa yg..............

erm...apa je wat ari ni...

pagi:....x pegi kuliah(siap pesan kat housemate jgn kejutkan).btol kan tiub motor...haiz makan masa gak ni....housemate sume x ada time ni =="

petang:dota2......baru le pendekar2 balik

mlm:ntah la...dota lg je kowt....

Monday, October 19, 2009

phew..what a monday...

wow...isnin...sgt best....exam ari ni..petrology...tough subject...simple...cume marking straight gile.....erm...apa lg jd ari ni..selain dari aku tidor masa exam..hehehe habit 2 tido time exam...even spm pown XD...ari ni blk dari exam aku ngan member aku tommy ingat nak pergi open house prof amran..namun...tayar motor pecah lak....pastu hujan lebat...tayar pancit+hujan lebat=budak yg tabah XD... sampai je umah budak2 housemate dah gelak2...haiz...


pastu...hajat termakbul....kejap....dan pedih =="...maybe aku ni noob sgt nak handle bnd plik mcm 2...

mlm ni makan kfc la lg kowt...apa je la menu yg ada....wakakakka..adios...

blew it....

adoi.......ske sum1....and org kite ske 2 tau kite ske dia....itu dah cukup dahsyat...





esok exam.....and im not smilling...bad2...better watch cartoon get my mood back...hope so...

Sunday, October 18, 2009

sunday morning =x

wake up earlier today compare to yesterday...hehehehe...just realize tomorrow final for petrology oh noooooooooooo!!!..why student needs exam?
petang nnt ingat nak ajak housemate pergi mandi pantai dan malam makan KFC...hohoho.
uh...must remind myself to call my parents and inform them i have exam tomorrow...
dalam hati x sabar nak blk umah...lama gile nak tunggun 17.november...huargh!

^^

hurm....bile sumthing jd kat diri aku...aku akan teringat apa yg org pernah cakap kat aku...so...hari ni...or lebih tpt mlm ni jd sumthing...agak buang masa menunggu...tp...berbaloi XD...even just a few mins gumbira jer...wakakkakaaka...i smile like i never smile b4...anyway...i got the feeling it will end up with tears of disappoinment......=x

Saturday, October 17, 2009

memory in tikl

ini ada sikit video kat TIKL...best giler!!!! dorm ni adalah dorm terbaik pernah aku duduk...and kalo korang nak tau dorm ni dorm TERBERSIH DAN TERCERIA DLM KL!!


video

another boring saturday for me

erm.....ari ni apa je jd ek....x byk...sbb....tidow lmbt mlm td..men game je...=="
nasib baik housemate kejut subuh kalo x abis la.....then bangun dah pkl 12 tgh ari.....trus semayang zohor...pastu kawan ajak makan McD....so pg la makan sbb duit dlm poket pown cukup nak makan fast food ari2 weeee...berkat berjimat ^^...x ada plan sgt ptg maybe nak pg mandi pantai...tgk le camne...skang mood DOta je...=p,,,arap2 mlm nnt lebih besst dari ptg ni

O.o

Friday, October 16, 2009

btol2 tepat pada masa nyer ==

erm.....kekadang kalo sume benda berlaku tepat pada masanya pown x best gak....hahahaha...btol org cakap...benda best slalu rasa cepat je...tau2 dah sampai masa.....ahaks....mlm ni sorang lg la aku..haiz...T.T

weeee

Hari ni agak best....best kerana sbb2 terjadi perkara2 berikut:
1.hari ini hari jumaat =p
2.kelas sedimentologi prof buat tayangan video
3.kelas math...assignment kene reject wakakakka
4.ada HARI TERBUKA UMS(makan byk giler!!!)
5.field work sedimentologi ^^

fuh....so benda yg nak di ulas cuma pasal field work sedimentologi ari ni....
sedimentologi is study about sedimen rocks...hhuhuhuhuhu...maybe ramai x tau(kalo amik
geology korang tau la nnt).kiteorg pg field dan belajar buat LOG yg digelar LITOLOG...benda ni agak penting dlm sedimentologi sbb kite mcm mencirikan batu sedimen 2...dan proses dia memerlukan ketekunan dan ketahnan terhadap panas matahari muahahahha....sgt best....maybe nnt thesis final year aku nak buat sedimentologi fasis..and korang sume perlu tahu sume petroleum dan gas yg digali adalah dari batuan sedimen XD....weeeeeeeeeee

happy birthday ayah!!!

selamat hari jadi kepada ayahku yg bernama MOMAHAD AZIZAN MOHAMAD YUSOF.ayah aku ske short form kan nama dia kepada MAMY that stands for(see for ur self le)...age doesnt matter!!!..weeeeeeeeeeeeeee....wish u all the good things ^^

welcome xellakem!!

hahahaha..welcome xellakem...welcome aboard to ur satellite diary...what i like about this is no one will know about my bad hand writting XD...