Monday, September 27, 2010

Keep it up you guys!

well...
x ada benda aku nak post...nak log in tenet pown jarang2 skang ni sbb lappy aku rosak..
nak dekat sebulan antar tenet tp x siap2 lagi...mmg bodow btol sapa wat keje ni slow nak mampos

so x ada la active sgt nak post2 ni

aku tgk teman2 blogging yg len sume aktif gile posting kat blog...atleast once per week an

so mcm best plak baca posting diaorg =)


keep it u guys

and for budak2 tutor sorry x attend gathering kat mid valley mcm korang plan =(

aku ada hal yg x dapat dielakkan time 2

anyway pada teman2 blog truskan posting yer ^^V

2 comments:

HEROICzero said...

BLAH! sombong.. keh3x. xpe2, ujung taun ingat nk buat lg.. jgn x dtg..

blogging for LIFE~! =)

Kichii said...

hari 2 bukan x nak datang bro...
tp mmg pack skit =(

Post a Comment