Wednesday, June 23, 2010

Perempuan Cantik

Hey guys..ahax..tibe2 je nak post about beautiful girl...

x taw ler napa but gurl mcm ske kot kalo kite puji2 dia cun,comel,cantik and blah2 lg sewaktu dengannya..

even diaorg ske kite puji pown tp diaorg x ske kite fall in love ngan diaorg pasal rupa diaorg..(data ni dari research persendirian aku dan 100% respondan mengatakan begitu).

So bile cantik slalu nyer mesti kite rate kan rite? slalu nyer out of 5 or out of 10...tp plng best kalo buat out of 10 la...sbb besar skit gap dia nak rate kan...

Pasal rate2 ni...actually org pompuan x yah risau kalo korang berada 4/10 dan keatas..kalo korang rasa diri korang bawah 4/10 pown jgn risau..bukan laki x kan pay attention kat korang..just korang kene tonjolkan dari aspek len la...means dari segi tingkah laku dan segala sifat yg gurl PATUT ada.

nak kire berapa ramai pompuan dlm dunia ni x taw lak aku...tp ada yg mengatakan mmg pompuan 2 kali ganda lebih ramai dari laki...lumrah kot...sbb kalo kite tgk national geographic betina lg byk dari jantan kan? HAHA!

disebabkan data berikut maka lahirlah golongan perempuan yg risau kot x kan berkahwin..
well a quote from deedat which is fact
Year:1971
Country:United States of america
City:New York
Population: 7 million more women than man
numbers of gay: 1/3 which approximately 33% of man is GAY..

So dari data ni kite leh tgk kalo sume laki kahwin pown...still akan ada 7 juta pompuan yg x dpt kahwin...tp sure lebih lg sbb 33% dari laki2 yg ada kat bandar 2 plak GAY...so kire2 blk ada la dkt 10 juta++ pompuan x kan kahwin..itu baru kat NEW YORK and tahun 1971.. skang dah 2010....sendiri pk la penat la aku nak type sume kan..

ok...back to the gurl2 cantik thing...
Seriously there are too many perempuan cantik...x caya? well for ur all information 6/10 dah consider cantik...but we call it 1 bintang..so it continues until 10... camni 6=1 star 7=2 star 8=3 star 9=4 star 10=5 star..
But plz remind in urself this post not about compare2 just santai2 and for open minded ppl only

mcm aku cakap td...gurl cantik mmg ramai...nak carik 6/10 mak ai punya la ramai kat dunia ni...ok la..jgn pg dunia...too big the scope..so kite play2 around kat Malaysia ni je which high chance our jodoh come from here rite? kat skola teknik aku dulu leh katakan 40% is above 6/10....another 55% is 5/10 and another 5% is below than 5/10.

ok2...secara jujur brapa ramai gurl yg rate dia 5/10 dah kapel? like 1/2 dah kapel kan? or penah kapel also is enuf.

see dari sini kite leh tgk laki yang just pandang rupa semata2 dah x wujud..teeeeeeeeet...no2.. silap2..bukan x wujud...still wujud tp x consider hidup zaman ni dah...LOL!...
ok2 ada satu dialog bodo yg aku org laki sndr rasa bodo bile laki cakap "awak ni cantik la,saya terpikat ngan awak...leh berkenalan?"<<<
seriously kalo ada laki cakap camni 100% retarded... x kire la dia ensem mana or macho gile but seriously retarded..HAHA!

Ahh serius post aku bersepah...well aku men type je apa dlm kepala otak aku kan..ahax..
so2 nak taw camne aku rate gurl? since aku lahir sampai skang x penah lg aku jumpa 10/10..ahax...9/10 pown x ada lg...well this 2 rate is near too perfect or too perfect..so maybe 1 out of 100 million woman je ada...infact miss2 world pown plng kuat aku rate 8/10..
and 10/10 sure sorang je akan wujud dlm life aku nih which is refer to my future wife(unknown).

Pada gurl2 kat luar sana jgn ler risau korang cantik or not cause aku rasa husband korang akan rate korang 10/10 utk korang ^^..

Owh ye..sblm aku terlupa..for all those girl yg kene puji cantik2 oleh org kat luar sana..ucapkan syukur dan jgn tunjuk kecantikan anda dengan cara yg salah...kelebihan yg korang ada tue boleh digunakan utk berdakwah.

A beautiful Ferrari only been driven by one driver ^^V


Anyway this cantik2 thing all just luaran je..and sekadar di rate kan oleh mata manusia yg penuh kelemahan dan kekurangan..For all Man kat luar sana tgk la perempuan 2 mcm mana ALLAH tgk dia dan pada perempuan pon sama..tgk lah laki 2 seperti mana ALLAH tgk dia..Kalo korang rasa ALLAH tgk dia sebagai sum1 yg hebat means itu lebih bermakna dari semuanya =)

7 comments:

faramira said...
This comment has been removed by the author.
cahaya izzaty said...

huhu~

HEROICzero said...

statement paling menipu --> saya x pandang rupa.

nikmad nikmods said...

gud math calculation there!!!

Kichii said...

well seriously mmg x pandang rupa okes

anyway sorry cause using bahasa rojak2 HAHA!

HEROICzero said...

tak kira kau rating brape, x mungkin untuk dpt 10/10.

tak mungkin? tak jugak. cara paling senang, kawen. sure laki korg akan kata korg rating 10/10. walau stended nye korg hanya 3/10.

Itu konklusi nye kan, kicik? =)

Kichii said...

yerp...itu ler konklusi nyer...

in other words a true man never seek for beauty =)

Post a Comment