Thursday, December 16, 2010

1st attempt!

Salam all...anyway post kali ni ...

pasal record yg dibuat oleh dak andalas

waja 1.6(4 org kat dalam)

Start dari tol bukit raja sampai ke puncak genting

masa yang di ambil ialah

53 minit...

time nak ke gombak mmg cpt...dlm 20 minit je dah sampai..

nak nek puncak abit problem cause driver x ada experience nek genting..so better luck next time

=)


Anyway kiteorg percaya leh buat dlm around 30 minit dah kira champion =)

10 comments:

. . . h u s n a . . . said...

jgn buat gila...

AIRA rarra Maira said...

hahahahah~ buad la...nnt jd mcm maira...
excident...jenuh!

Akem 13 said...

hehehe...pasni maybe mistubishi FTO kot....
ahaks..

jgn la doakan accident uh.. >.<

x ada keje gile aih...just menikmati kelajuan~

-toxicated- said...

Duhh! Takde keje. Agagagag!

Akem 13 said...

uik tibe2 muncul

-toxicated- said...

Agagag! Sajew jew. Aku suka stalk orang. Yeah bebeh!!!

Akem 13 said...

x ada benda nak di stalk an disini

-toxicated- said...

Ahh! Aku suka stalk. Bia ahh. Ke kena minx permission dulu? Haha!

Akem 13 said...

kene ler...ada yuran bulanan pulak uh ~~

-toxicated- said...

=-='. Ahh! Malas malas. It's a free country. Ngahahah!

Post a Comment