Thursday, January 6, 2011

Less-Than-3 CupCakes!



Welcome!
Kali ni saya nak perkenalkan CupCakes Less-Than-3

So mesti korang nak tau harga dia kan?

Nak kata murah x laa murah sgt...nak kata mahal pun x jugak rasa nyer..

So kiteorg ada jual pelbagai variasi cupcakes ni...so price dia pun bervariasi =)


Pricing: Coklat Strawberry Vanilla

1.Basic CupCakes RM 0.70

2.Basic+Glazing+topping RM 1.00

3.Basic+Custom! RM 1.20 - RM2.00



Delivery Cost lain harga =)..nak datang collect pun boleh ^^V..
*gamba2 box akan diupdate later yer =)....sedang menyiapkan blog baru khas untuk produk Less-Than-3 sahaja =)


After this kiteorg akan buat coklat and maybe kek pulak...so stay up to date =)



p/s:Every word korang/kiteorg/kami or sewaktu denganya refer pada Less-Than-3 =)

Nak order call no 0123010897 =)


5 comments:

surayabahar said...

ala tak paham la. terang lebih mndalam beb.!
haha

AIRA rarra Maira said...

akem...meh maira jd pembuat keknyew :)

Akem 13 said...

Suraya:nak lg mendalam eh? nnt aku buat blog khas untuk cupcakes ni je yer hehehehe

Myra:jauh sgt 2 nak buat kek nyer XD

AIRA rarra Maira said...

haha~ xjauh aih...post...delivery...
caya la kek myra mmg sedap :)

Akem 13 said...

nak post camne...kang hancur le kek 2...
hehehe...akem pun ada baka buat kek ler

Post a Comment