Monday, January 31, 2011

30 dan 12

2004
30:aku nak ko...nak sgt...

12:ko nak aku wat apa?...katakan kalo ko dpt pun..apa ko nak buat? x ada apa kan..sama je kan..

30:aku nak jaga ko.. (dalam ati-->kalo aku ada ko aku tau aku akan jadi org berguna)

12:wat masa ni parents aku jaga aku..lg pun kite muda...nak study lg... kite baru 15

30:tapi aku pasti ngan apa aku rasa...and aku taw rasa ni x kan berubah...

12:esok lusa ko akan jumpa lebih baik dari aku..

2005
30:aku dah nak blah pg skola len dah ni...

12:ouh..okay...gudluck kat sana

30:thx...( dlm ati---> will always miss u)


30:congrats dpt skola asrama gak...skola sains plak 2 =)

12:tq..biasa2 je...


2006

30:still nak kat ko...

12:x ada girl len ke? aku rimas laa...makin takot aku ngan ko ni...

30:............


2007

30:ko dah leh trime aku?

12: sebagai kawan je...x lebih dari 2

2008

30:(x kire jauh mana aku blaja still aku ingat kat dia)

12:perhaps(ingat mcm 2 jer la...as someone yg annoying)

30:still and still... want you

12: ==" bosan gile ngan mamat ni..benda sama je

2009

30:hehehe...x pe la aku dah leh trime hakikat kite kawan je... =) ( T_T)

12:ouh...ok...akhirnya...lg pun aku dah ada sum 1...

30:ouh...bagus la =) ( down gile babi)


2010

30:ko mesti serius abis ngan mamat 2 kan

12:erm...mcm 2 jer la kiteorg...aku x brani nak harap apa2 ( nak sgt mamat ni...first serious love ni)

30:hehehe...mesti ko sanggup wat apa je utk dia ( ko x yah wat apa utk aku...aku akan buat utk ko)

12:hehehe...agak la... =)


2011

30:??????????????? (still sayang kat 12)

12:???????? ( happy with my life now)







*cerita di atas adalah berdasarkan sinopsis novel

2 comments:

faramira said...

ko igt aku tataw sape tuh? 12 april

Akem 13 said...

zzz...ini novel laa farah...

seyes!!

wakakakakaka

Post a Comment