Sunday, February 27, 2011

Aish...x mungkin aku rindu..wakakaka!

baca tajuk pun for sure org leh agak pasal apa..
wakakakaka..
mesti laa ada kaitan ngan sum1 rite?

mmg btol laaa

tapi ntah laa...
rindu? nahhhhh...karut sume 2
rindu 2 wujud sbb kite dah biasa ngan satu perkara and then no more benda 2..

maka wujudlah perasaan rindukan

ahaks..
well to be honest bukan skali dua aku ske pompuan
berpuluh2.. ratus x mungkin laa kan

aku bukan choosy sgt...
asalkan sume aspek dlm average ok dah

b4 this ske girl sampai 4 ke 7 org serentak...

suka je pun..sbb aku jenis bukan caya sgt love2 ni..
love2 uh certain ppl je leh rasa

balik pada topik..

so about this girl..

nak kata aku dah terbiasa dia ada..x gak..
baru dlm 5 bulan je kot
itu pun bukan rapat secara face to face
(rapat dimaksudkan disini adalah secara jelas dan nyata)

penah je aku biasa ngan girl2 len sampai 2-3 tahun
tapi lepas x ada x plak nak rasa rindu ke apa
cepat move on wakakakaka!

contact ngan dia...yerp still lagi
tapi x kerap mcm dulu
maklumlah...life dah berbeza..dia study
aku plak keje(maklumlah budak SPM je)

kalo leh seribu satu alasan aku nak buat untuk jumpa dia
tapi aku tau dan dia pun tau apa aku cakap tue sume alasan je..
niat sebenarnye lain.muahahaha!

senyum sorang2 mcm org bodow bile dia contact
(padahal x ada kaitan peribadi pun dia contact uh)

kawan2 aku cakap kalo dapat dia jangan main2
(celaka punya member..pedas kot ayat ni >.<)
gile nak main2
dapat pun x T_T
peluang makin samar2...
down skit kot tgk "kawan laki" dia 2...
mcm emas dengan sampah beza nyer aku ngan mamat uh

tapi...x ada apa nak dirugikan..
mungkin masa la...x pe la..
orang mcm dia berbaloi kite tunggu kata putus dia =)

nak buat masjid kot..bukan buat Club kan HAHA!
makna ayat diatas untuk didunia dan akhirat kelak..
bukan for fun =p

kalo for fun x ada nyer carik girl mcm dia
damn aku kuat lari tajuk

dia kata nak carik org leh guide dia
jahat sgt meh aku ni nampak mcm x leh guide org?
ke dia confuse ngan statement aku yg aku nak dia guide aku?
bukat maksud aku dia guide aku secara mutlak nyer
even imam salah pun makmum tegur kan?

untuk menjadi imam yg hebat kite kene ada makmum yg hebat gak rite?
kalo imam je hebat..makmum kurang..
imam buat silap sapa nak tegur? =)

nak kata suka dia sbb perasaan semata2? no3...
sanggup bergadai nyawa untuk dia? no3 slagi dia bukan milik aku yg sah

apa pun.. x mungkin aku rindu... aku x berhak rindu dia lagi
dan dia pun x berhak untuk dirindui lagi..muahahaha!

apa pun banyak gak sbb dia untuk dia reject aku antara yg nyata dan ketara adalah berikut
  1. x hensem >.<"
  2. poket kureng
  3. family pun bukan loaded
  4. agama agak2 lepas basic je kot
  5. tahap pelajaran SPM je!
  6. x ada kete gempak2
  7. x ada rumah besar or selesa lagi
  8. kulit gelap(point gak nih)
  9. kurus( nampak mcm x leh lindungi dia)
  10. x romantik( masuk gak kot)
  11. dan banyak lagi
kalo dia nak trime pun maybe satu sebab je kot

aku ikhlas ni....seriously leh trime dia seadanya tanpa rasa terbeban pun

tapi kalo dia trime aku pun tapi rasa terbeban means x ikhlas laa dia trime uh

owh ye..satu lagi sebab dia kesian..zzzzzzzzzzzzz

minx jauh laa >.<

hey awak...ooo awak...yer awak laa
sapa lagi an..
awak kata jangan tunggu takot buang masa an?
well

tunggu awak bukan satu beban pun =)
buat dengan rela hati tanpa paksaan pihak kedua mahu pun ketiga ^^V

kan best satu hari nnt saya balik kerja dan bukak pintu umah awak dah sambut dengan senyuman =)

life is short
buatlah apa yg korang rasa berbaloi even orang lain rasa x
setiap orang lain2 cerita


hope see you guys in heaven!


2 comments:

HEROICzero said...

HAHA banyak sial reason kene rejek!

Akem 13 said...

itu la pasal...

hehehe

tapi gadis kali ni pai... ish..

ntah laa

Post a Comment