Wednesday, February 9, 2011

Masa Untuk Dewasa!

Salam2..
hohohoo..
as post title
masa untuk menjadi seorang dewasa.
sedar x sedar dah masuk 22 tahun aku tahun ni
harap2 umur ni panjang untuk terus beramal

for the past 4 years seriously aku spoilkan life aku
time make things rite

yeah..now im no longer a person call mahasiswa
with those honorable bachelor what so ever

Well all praise to ALLAH for everything
for all those good and bad things that happen in my life

Skang masa untuk mencari rezeki..
dah rasa sakit cari duit...dulu parents aku campak je duit kat aku
berpuluh2 ribu dah abis
menyesal mmg menyesal...tapi kalo sesal tapi x ada action nak betulkan mcm taik gak

Skang nak buat apa pun kene guna duit sendiri
setiap duit aku dapat dari bisnes aku aku cium puas2..
rasa nikmat sgt...rasa syukur gile!

aku ada visi dan misi tersendiri
satu2 mesti laksanakan dengan attitude yg terbaik!


harap2 tahun ni dapat beli kereta idaman aku~~
lg 2-3 tahun baru bajet nak beli rumah plak..hohoho
memang org cakap rumah lg penting
tapi for time being transport lg penting kot
aku bawak moto sampai sakit pinggang..risau gak
pinggang ni nak pakai lama..bukan 2 3 ari je muahahaha!

kereta biasa2 je..asalkan leh jalan and bawak barang2 bisnes aku sudah laa kan =p
so pada pembaca2 sekalian...
tolong2 laa doakan rezeki aku cun2..

Thx baca =)

5 comments:

jenJENn said...

wawawaaa... nice!!!
bisnes baik2 biar sampai jd kayaaa!! ahahaaa

Akem 13 said...

ahaks!..kalo kaya nnt kite sume budak geology pegi bercuti!!!

thx jen for the comment! =p

HEROICzero said...

Akem... jgn banyak mainnnn.

jenJENn said...

hahahaaaaa.... okok.. aku ingat janji ko k!! ahahaa

Akem 13 said...

pai: damn...nasihat mcm ko mak aku lak >.,

jen: for sure bebeh! $$<<< mata duitan muahahaha!

Post a Comment