Monday, April 11, 2011

Skang saya ikut cara awak sebab nanti awak kene ikut cara saya pulak =)

Salam all..


so post ni more about pasal awak laa..
awak x nak saya kerap sgt contact an?
so saya ikut jer la..

lagi pun mmg agak btol apa awak minx 2 kalo pikir2 balik

x taw apa akan datang
so follow the flow je la an

anyway just nak bgth im planning something big for both of us
and im not only planning it

working on it
org ni x ada kelulusan tinggi so kene la usaha lebih kan =p

Im not playing any games around here
not ur feeling and not mine



anyway untuk lg 3 tahun akan datang awak busy study dan saya pun akan busy menstabilkan hidup ni...

looking forward for the next 3 years =)

4 comments:

-toxicated- said...

Wahhh!
Bapak sweet.
Ajak aku nanti bila makan nasi minyak!
Marbelesss~ HAHA!

Akem 13 said...

random post ler..

wakakakaka!

-toxicated- said...

Ahh! Kau semua ber'random'
Marah sayams ko kang!
Jap lagi ade yang nak terjon KLCC!
HAHA!

Weyh! Doa aku nak final nih.
Aku nak dekan gila gila sem nih.
^^

Akem 13 said...

ho...dekan2!

sapo lak sayams aku =="

seyes random post ler
x ada sapa nak terjunk klcc nyer~

Post a Comment