Wednesday, May 4, 2011

thx ice..@@

ahaks...so ice ni kawan tenet aku..tapi kiteorg penah jumpa laa..so bukan kawan maya semata2

so as always self esteem aku sgt down?

so ice bgth pasal "she's out of my league"

yerp...damn true..

infact im the one who out from her league =="


She's a 10 and im 2? 3?

get a life akemmmmm

18 comments:

mcr_prettygirl said...

derrrr.... budak pon layan ke?? --"

-toxicated- said...

Ahahah! Rapat lagi dengan ice? Kim salam dia.
Susah susah sangat kau dengan dia je la.
Kan?

Anyway,
Watpe la kau fikir sangat dengan bende bende ni.
Thought u tak berapa ambik port pasal nih.
Berpegang je la dengan kalau dah jodoh tak ke mana.

Tapi.
If she really 10 bermasalah la kot.
Aku tau tu metafora.

Wat lex keyh! ^^

*Panjang aku komen. Maap aku sangap komen blog owg! Agaga!

Akem 13 said...

Mc= dia bukan budak ==

tox:komen terpanjang

aku mmg x amik port daa...just quote apa ice cakap je

HEROICzero said...

ice is a 10? oke... =)

hai rox! =)

Anis Azhani said...

siapa ice?

toxicated, OH PUH-LEASEEE!

siot ja HEROICzero -.-

-toxicated- said...

Aku dah cakap aku sangap komen blog!
Haha!

Elelelele kau.
Ngan kita kita nih pun nak berahsia.
Dah ada just cakap ada.
Lex sudah.

Pai!
Terfaktab plishh.
Kau join sana aku peminat setia kau #1.
Haha!

Weyh ice.
Jagalah akem.
Dia budak baru nak matang. ^^

Alia said...

Apa benda yang 10 2 3 nih weh? *tak up-to-date*

HEROICzero said...

ice, keh3x sekadar bertanya. konfirmasi.

rox, duhhh.. tak mampu bhaaai nak terfaktab. lagipun ade penulis yang tak berapa aku nak in la kat sana. kau slalu lepak sana uh? jiwang..!! keh3x

Alia, baca pelan2. kalau Ali, aku kasi...... 7. 7 just nice.... comel.


power syial ! macam blog aku, aku reply komen. komisen, kicik. komisen.

Alia said...

Oh rating rupanya. Slow lah aku malam buta cenggini. Ngeh ngeh!

Eh-eh, tox!

Akem 13 said...

gile...baru aku pasan korang main komen sini...zzzz

10 7 2 tuh sume rating ler...

ok la pai..maybe aku over rated that girl sampai 10...dia 7 mcm ko cakap kot =p

ice tuh ko la gile anis azhani

tox panjang je komen ko

Akem 13 said...

tox dia on9 kejap jer laa lia

Anis Azhani said...

Terfaktab ka Adil? eh HEROICzero. hehe. wawahh semakin ke hadapan.

tox, aku dah ada bf! i'll pass :P

Alia said...

Icee ice baby :3

Heh, online sekejap tak kata hai pun kat aku. T_T

Anis Azhani said...

ait ingat dah lena. aimishyuh!! lovely lia.

Alia said...

Nope, still macam dulu dulu lah. Konon nak study tapi melekat pulak kat pc nih.

Miss you too. Lebiuu woo.

Kau tahu aku sekarang dah pandai berjiwang dah?

HEROICzero said...

oh my my my Ali. bila jiwang, dah x hensem dah kau.

ice, cilakakkk. ko layan la rox uh. xde nye aku nak Terfaktab.

ko denga kate rox , akem. kau budak baru nak matang. muahahahahaha

-toxicated- said...

Perjumpaan agong budak tutor ke?
Wahhh~

alia.
Weyh gila aku rindu kau.
aku asyik dok text skandal kau je si afiq ismail tuh. HAHA!

pai.
wtf? Aku memang seorang foreveralone.
Kau pew taw.
Kau ta suka sapew?
Habaq mai sat.

ice.
Baru boipren kowt. Ekekekek~

akem.
Maap sekali lagi komen aku terpanjang! haha!

Akem 13 said...

alia jiwang2??? WTF!!

pai:nnt final champions league kite turun mana2 tgk aku nak tgk MU kalah! wakakakaka

ice:balak lu mmg style =p

tox:@@

Post a Comment