Wednesday, July 21, 2010

Is It?@@

salam all and sejahtera...

kali ni sg2 short post..

just utk ketengahkan satu benda...

btol ke korang trime sum1 to be pasangan korang dengan tgk hati budi dia je?

nah... dont think so...

camni... okay konon dialog yg mcm best "muka je ensem wat apa,,nak yg ikhlas"

duhhhh...so lame laa....go make new sentence la...

kite kasi situasi la..so korang decide k?

more to man approach a girl-
katakan A ni Ensem tp hati dia x ikhlas nak kat korang
B plak x ensem tp ikhlas nak kat korang...

konon ikut sentence mcm best 2 mesti korang amik B kan...konon nyer la

well sini aku tunjuk....
A ensem tp hati x ikhlas....WAIT FOR A SECOND....ikhlas boleh datang rite? i means benda 2 boleh dipupuk... means A boleh ada ensem+ikhlas serentak

B plak x ensem...tp ikhlas...EH!....ensem leh datang ke? or boleh dibuat2 ke ? LOL!
so B cuma ada ikhlas


so mana korang pilih?
A boleh ada ensem+ikhlas at the same time
while B cuma boleh ikhlas je sbb mmg dia x ensem?

so is it still true rupa x mainkan peranan? LOL

ibarat orang offer RM2 dgn RM 1...sure amik RM 2 rite =)


-sekian-

2 comments:

HEROICzero said...

zzz...

Still, bosan.

tak abes2 ngan idea2 falsafah2 ko.

Post pasal UITM di hati ku lah pulak. wakaka~

Kichii said...

not going to post those kind of thing ler pai XD

Post a Comment