Monday, March 14, 2011

aku dah jadi anakin ke?

Ahha!
aku rasa mmg aku dah jadi anakin..
anakin mana? anakin skywalker dalam cerita starwars
LOL

mmg la x sama yg aku ni jedi ke apa..tapi part jalan cerita 2 lebih kurang la
aku penah lalui satu kehidupan yang orang kata agak perfect
sume nampak sgt perfect sampai aku rasa yeahhh.. I did it!
tau time bile aku rasa macam 2?
masa aku dapat offer belajar Geologi kat sabah

nak taw napa rasa sgt perfect life time 2?
sebab sume ikut apa aku rancang..untill the tragedi tendang menendang terjadi
mana x nyer..

masa 2..aku dah nampak aku kat Twin Tower Petronas..
As a geologist..then work few years jadi Assistant manager plak
Maklum laa kabel dalam Petronas agak kuat..
Masa 2 pk nak grad je..abiskan 3 tahun dan aku leh ada Rumah best+kete best
tapi sebab amik mudah sume 2..Tuhan tunjuk kat aku.. hidup x semudah disangka

memang btol...drop out from UMS
aku terpingga2 6 bulan mcm org bodow..x hasilkan apa2
then UITM kutip aku..masuk engineering
satu semester dah cukup untuk tendang aku kuar lagi skali
best gile!

Skang aku start new life...mulakan bisnes kecilan
bila bisnes x brapa cun dapat pressure dari komuniti sekeliling...
orang lain kesian kat aku...diaorg nak aku idup normal
x nak aku idup dalam angan2 aku lagi
tapi skang ni..
aku menentang apa pendapat diaorg..
macam2 nasihat org keliling kasik..
tapi diaorg x nampak apa aku nampak
bile diaorg tny apa aku nampak
itu sume angan2 bagi diaorg

aku tau bukan senang nak jadi senang
aku x penah nampak sume benda 2 senang
aku tau susah...tapi diaorg always suro aku pilih jalan senang
jadi normal person

sorry..aku mmg x normal dari dulu
b4 this there were few person stand behind me and share the view of what i believe
tapi skang...mcm x ada sapa
aku sorang2...

family,kawan2,kawan istimewa...
x ada sapa...

even kawan baik aku sendiri x taw apa aku fikir

Fail or Success I will did it my way

3 comments:

HEROICzero said...

pilihan kamu, terserah kamu.

kirim salam lelaki melayu. kah3x!

Adib said...

your life , your choice
good luck bro!!
whatever decision you make

Akem 13 said...

thx guys...

anyway go to hell to lelaki melayu pai! wakakakaka

Post a Comment