Tuesday, March 29, 2011

Ini x leh jadi ni

Salam all!!!

hoho..kali ni post biasa2..

semenjak aku ada banyak masa ni..means x ada kelas apa sume 2..

tapi busy skit la ngan kerja sendiri kan ~~

dah2..melalut je

anyway..post kali ni pasal...LEMAK

musuh setiap insan XD

dulu masa zaman skola aku sgt aktif kot..
nak ikutkan aku ikut mak aku..cerah skit laa..tapi dari skola rendah lagi aku ske main panas..

maka jd lah gelap mcm skang ni...x kisah la an =p

masa zaman skola aku kuat lari...400 meter,800 meter, 1500 meter, 5 kilo, 8 kilo sume aku lari..

aku ske lari jarak jauh ni...stamina agak best la time 2 kan..minum ais mmg x ler(jarang2)

so nak jadikan isu..aku aktif sampai matrik je...masa skola form 4 aku stop kejap..
time 2 jd ulat buku...wakakakaa..naik form 5 jd haram balik XD

so skang umur dah 22...aku tgk la badan aku ni..

gile!..x ada shape dah aih..pastu aku tgk kawan aku amal sakai...masih steady..

aku mcm...damn..dulu x ada la tertinggal sgt kot.

so nekad ni...aku kene buang lemak2 kat badan aku...

mulai hari ni exercise sampai lebam! yeah! wakakaka

makan kene jaga ni..

so lepas subuh nnt jogging!

pengambilan nikotin pun kene kurang kan =p
(seyes nak stop)


so mari kita lihat hasil bulan 6 nnt ok you guys?

sekian~~

2 comments:

HEROICzero said...

eh kau smoking ke? kuajaq. x perasan duh.

Akem 13 said...

lolx....ko x perasan meh???

lamo dah...b4 this aku x smoke depan girl =p

slalu kuar ngan ko ada za n ice XD

Post a Comment