Friday, March 4, 2011

Sebenarnya....

Lahir2 aku dah hidup mewah..
apa je aku nak dapat
passport aku setahun brapa kali cop sbb pergi sana sini
tapi x penah nak menunjuk ngan sapa2

family aku agak loaded
bayar income tax setahun je dekat 400 ribu
mama ngan ayah dua2 bisnes minded
diaorg byk invest kat negara membangun
kalo campur income mama ngan ayah sebulan ada la dekat 5-10 juta
kat malaysia ni x banyak sgt rumah kiteorg ada
ada la 5 bijik
ayah kata kalo beli banyak2 nnt LHDN kejar

masa aku study kat sabah dulu
ada la beli dalam 250 ekar kelapa + sawit
guna duit sendiri ngan bangga nyer
itu kira investment paling besar penah aku buat secara peribadi

baru je dapat lesen kete
so terus beli kete idaman aku
wal hal benda ni ada kat umah
tapi ayah aku x kasi guna dia punya
sebab dia sayang kete2 dia
so aku beli la 3 kete idaman(hutang la tapi)
buat masa ni 2 bijik dah dapat...1 lagi kene tunggu bulan 6
yg ada kat umah wat masa ni Evo 10 dengan Mazda Rx-7
yg kene tunggu bulan 6 uh ferrari F430(pinjam duit bapak buat downpayment)
Naza x kasi chance..minx downpayment sampai 350k..mana aku ada byk 2 >.<
dah abis duit buat downpayment kete len T_T


skang ni aku down skit...yerla...
rasa sunyi je..x ada teman idup
next week pegi jepun jalan2 ngan skandal2
skandal2 ni sume suka duit aku je >.<
tapi x pe la janji ada org teman

owh ye...kan aku baru lepas drop out dari UITM an..
aku tension gak..tanya bapak aku..ayah mampu x beli UITM uh?
bapak aku cakap...kalo beli pun buat apa?bukan ada profit pun..
damn..btol gak

malam ni x dapat nek genting sebab chicken pox =="



sebenarnya sume cerita di atas adalah rekaan semata2
akem cuma akem

p/s:bab kene kick ngan chicken pox je btol


sat sambung skit

yg dasat nyer..aku kene chicken pox lepas bangun tido dari kene reject oleh si dia @@
betapa dasat penangan kene reject uh..wakakaka

anyway Love My Evo and Rx8 =p


4 comments:

Seleucia said...

akem!ak hampir tertipu.ciskek!

Akem 13 said...

hehehe..

buhsan2 bha sia ~~

HEROICzero said...

faker ape kene chicken pox, macam budak kecik!!!

Akem 13 said...

damn ko pai..

nak buat macam mana aku x penah kene lagi

zzzzzzzzzzzzzz

Post a Comment